Borderlands 3
  • ONTWIKKELAAR Gearbox Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 13 september 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG, First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Borderlands 3 komt naar Steam

Borderlands 3 komt dan eindelijk naar Steam. Dit nieuws werd onthuld tijdens de Gearbox PAX East stream.

Met een kleine video werd het nieuws onthuld. Borderlands 3 kwam vorig jaar uit exclusief voor de Epic Game Store en heeft daar toentertijd de nodige kritiek voor ontvangen. Vanaf 13 maart is de RPG shooter echter beschikbaar voor Steam. Gearbox laat ook weten dat er cross-play komt tussen Steam en Epic. Als je Borderlands 3 nu wishlist via de webwinkel van Valve kun je ingame items verdienen. Hiervoor heb je echter wel een SHIFT account nodig.

Borderlands 35

Borderlands 3 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON PAX East

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?