Borderlands 3 geplaagd door releaseproblemen

Geplaatst:
Aangepast: 17 september 2019 09:58

Borderlands 3 wordt geplaagd door releaseproblemen. Zo melden spelers dat saves verdwijnen en werkt ook splitscreen co-op niet naar behoren.

Afgelopen vrijdag verscheen dan eindelijk het langverwachte Borderlands 3. De release van de game ging echter niet zo soepel als gehoopt. Zo melden spelers op zowel consoles als op pc massaal via Twitter dat er verschillende problemen zijn. Console-spelers melden bijvoorbeeld dat er problemen zijn wanneer je splitscreen co-op speelt. Als een van de twee spelers zijn inventaris opent en zijn uitrusting wil aanpassen, krijgt de andere speler last van ontzettend veel lag. De game is hierdoor bijna niet met twee man in de splitscreen-modus te spelen. 2K en Gearbox werken inmiddels aan een oplossing voor dit probleem. Spelers op de pc melden echter een heel ander probleem dat tevens best serieus is. Zo melden verschillende spelers dat hun opgeslagen spelvoortgang uit het niets gewist wordt. Wellicht heeft dit te maken met de cloud-opslag, maar ook lokaal opgeslagen spelbestanden schijnen te worden gewist.

Borderlands 3 is momenteel te spelen op de PlayStation 4, Xbox One en pc via de Epic Games Store

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands 3

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 september 2019

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

Beste game van 2019

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord