Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2019-content
Borderlands 3
  • ONTWIKKELAAR Gearbox Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 13 september 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG, First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Borderlands 3 geplaagd door releaseproblemen

Borderlands 3 wordt geplaagd door releaseproblemen. Zo melden spelers dat saves verdwijnen en werkt ook splitscreen co-op niet naar behoren.

Afgelopen vrijdag verscheen dan eindelijk het langverwachte Borderlands 3. De release van de game ging echter niet zo soepel als gehoopt. Zo melden spelers op zowel consoles als op pc massaal via Twitter dat er verschillende problemen zijn. Console-spelers melden bijvoorbeeld dat er problemen zijn wanneer je splitscreen co-op speelt. Als een van de twee spelers zijn inventaris opent en zijn uitrusting wil aanpassen, krijgt de andere speler last van ontzettend veel lag. De game is hierdoor bijna niet met twee man in de splitscreen-modus te spelen. 2K en Gearbox werken inmiddels aan een oplossing voor dit probleem. Spelers op de pc melden echter een heel ander probleem dat tevens best serieus is. Zo melden verschillende spelers dat hun opgeslagen spelvoortgang uit het niets gewist wordt. Wellicht heeft dit te maken met de cloud-opslag, maar ook lokaal opgeslagen spelbestanden schijnen te worden gewist.

Borderlands 331

Borderlands 3 is momenteel te spelen op de PlayStation 4, Xbox One en pc via de Epic Games Store

BRON Twitter

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?