Borderlands 3
  • ONTWIKKELAAR Gearbox Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 13 september 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG, First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Borderlands 3 DLC in western-stijl

Borderlands 3 krijgt weer een nieuwe DLC, genaamd Bounty Of Blood - A Fistful Of Redemption, waarmee ze hun traditie van te lange namen goed doorzetten. Maar dit keer ga je als bounty hunter in western-stijl.

De DLC volgt het verhaal van een vreemdeling die de beide kanten van een bloed vete tegen elkaar uit speelt. De DLC is duidelijk een hommage aan de western klassieker A Fistful Of Dollars met Clint Eastwood uit 1964. Alleen in de Borderlands-versie speelt het verhaal zich af in het stadje Vestige op de planeet Gehenna. Hier ga je het opnemen tegen de sluwe bende genaamd de 'Devil Riders', die de lokale bewoners terroriseren. In dit verhaal kom je een hoop nieuwe karakters tegen, die je gaan helpen Vestige weer terug te brengen naar zijn volle glorie. Bounty Of Blood brengt ook een nieuwe hoverbike met zich mee, genaamd 'Jetbeast', die je kunt uitrusten met verschillende wapens.

Bounty Of Blood is de derde van de vier geplande DLC's voor Borderlands 3 en komt uit op 25 juni 2020.

BRON PCgamer

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?