Borderlands 2 VR
  • ONTWIKKELAAR Gearbox Software
  • RELEASEDATUM 14 december 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE RPG, Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Borderlands 2 is binnenkort virtueel te ervaren

Borderlands 2 is binnenkort virtueel te ervaren, want 2K en Gearbox Software hebben vandaag Borderlands 2 VR aangekondigd. De game wordt ontwikkeld door Gearbox Software en brengt de wereld van Pandora als nooit te voren tot leven.

Speciaal voor de VR-versie wordt het Bad Ass Mega Fun Time (BAMF Time) geïntroduceerd. Met deze functie kun je de tijd vertragen en het spel langzamer laten gaan, zodat je je volgende aanval beter kunt plannen. Kies uit de vertrouwde klassen en ervaar op een nieuwe manier hun vechtstijl en de geüpdatete vaardigheden inclusief het nieuwe BAMF Time. Beleef alle actie uit het origineel vanuit een eerste-persoons perspectief en navigeer door de menu’s met de bewegingscontrollers en headset. Bekijk de trailer hier.

Fans die de game pre-orderen krijgen direct toegang tot een dynamisch PlayStation-thema met de vier iconische Vault Hunters uit de game: Salvador, Maya, Axton en Zer0. Borderlands 2 VR is vanaf 14 december verkrijgbaar op de PlayStation VR.

BRON Persbericht 2K International

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?