Boom Blox niet Wii-exclusief?

Boom Blox is een van EA's nieuwste games en er is iets speciaals aan deze game. Hij is namelijk mede ontwikkeld door regisseur Steven Spielberg! Boom Blox is voor het hele gezin en komt voor de Nintendo Wii. Nu hebben we nieuws gekregen dat deze game misschien ook voor andere consoles komt.

Amir Rahimi, senior producer van de game heeft vandaag bekendgemaakt in een interview dat de game waarschijnlijk op meerdere consoles uit gaat komen. EA kennende zal dit waarschijnlijk waar zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?