Boom Blox niet alleen op de Wii?

De directeur van Electronic Arts, John Riccitiello, heeft bekendgemaakt dat wordt nagedacht om Boom Blox te porten naar andere consoles. Dit werd eerder ook al gezegd door een andere medewerker van Electronic Arts.

Riccitiello vertelt ook dat er nog niks echt besloten is, maar dat de kans erg groot is dat Boom Blox geport wordt. De besturing van de game moet dan wel aangepast worden. Je moet namelijk puzzels oplossen in de game en die je los je op met je WiiMote.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?