Boom Blox 2 komt eraan

Boom Blox gaat een vervolg krijgen. Van de puzzelgame, in samenwerking met Steven Spielberg, brengt Electronic Arts in de aankomende lente een nieuwe versie uit met als titel Boom Blox Bash Party.

Deel twee wil vooral de multiplayer-mode verbeteren ten opzichte van deel één. Spelers kunnen nieuwe levels van EA en elkaar downloaden. Spielberg heeft hier het volgende over te zeggen:

Boom Blox Bash Party is a wild social gaming experience. We know families and friends really enjoyed playing the original Boom Blox together, so we designed more explosive multiplayer experiences with Boom Blox Bash Party.

Na drie maanden waren er 450.000 exemplaren van Boom Blox verkocht en werd hiermee ruimschoots aan alle verwachtingen voldaan en kon een deel twee dus niet uitblijven.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?