Bonus voor nieuwe Medal of Honor met Bad Company 2

Ben je helemaal gek van de shooters die Electronic Arts op de markt heeft gebracht of nog gaat brengen? Dan is er goed nieuws voor je. Spelers van de game Battlefield: Bad Company 2 kunnen namelijk met de unieke VIP-code die bij de game zat een M24 Sniper Rifle vrijspelen voor de nieuwe Medal of Honor game.

Uiteraard duurt het nog even voordat deze nieuwe game in de Medal of Honor serie verschijnt, maar een voorsprong als deze is natuurlijk best wel tof. Alles wat je voor het vrijspelen van dit wapen nodig hebt is de eerder genoemde code en een account van EA. Je hebt gelukkig nog even de tijd om het één en ander te activeren, want de registraties staan open tot en met 21 maart volgend jaar.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?