Bonus in Mass Effect 2 met savegame deel één

Niet lang na de aankondiging van Mass Effect 2 werd ook bekendgemaakt dat het mogelijk zal zijn om de savegame uit het eerste deel over te hevelen naar deel twee, zodat grote beslissingen die hebt gemaakt ook van invloed zijn op het verhaal in het vervolg.

De community coördinator van Mass Effect 2, Chris Priestly, heeft vandaag aangegeven dat er nog meer voordelen zitten aan het importeren van je savegame. Zo zal je een bepaalde bonus krijgen aan het begin van de game. De grootte van die bonus hangt af van het level dat je behaalde toen je het eerste deel uitspeelde. Hoe hoger dat level dus was, hoe groter je bonus zal zijn.

Wat de bonus precies in gaat houden is nog niet helemaal bekend, al kon Priestly wel vertellen dat het te maken zou kunnen hebben met een som geld die je meteen al krijgt of extra onderzoeksmogelijkheden die je kunt gebruiken in Normandy's Tech Lab.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?