Blu-ray laten vallen zorgt voor Xbox 360 succes

Volgens Aaron Greenberg van Microsoft, is het onder andere dankzij het laten vallen van Blu-ray support op de Xbox 360, dat ze meer succes boeken dan de PlayStation 3. Dankzij deze beslissing kan de Xbox 360 voor minder geld verkocht worden en vandaar dat de user database groter is dan die van de PS3.

For us, our bet was on digital distribution, that was the future - the ability to play 1080p movies with no disc, no download required; we have the largest movie and TV library, the largest HD library of any console.

Hieruit blijkt dat ze meer toekomst zien in digitale distributie van HD films en tv series, dan dat het op ene disc staat. Een beetje vreemde uitspraak misschien na de val van HD-DVD, maar dat is meestal het geval met uitspraken van Sony en Microsoft.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?