Blu-Ray is niet meer het belangrijkst

Een Xbox 360 heeft al veel mogelijkheden, maar één ding heeft hij nog niet ten opzichte van de PlayStation 3. De Xbox 360 mist namelijk nog een Blu-Ray-speler. Volgens Robbie Bach van Microsoft geen probleem, want volgens hem willen de gamers ook helemaal geen Blu-Ray in hun Xbox 360.

In een interview heeft hij namelijk verteld dat de vraag naar een Blu-Ray-speler erg laag ligt. Dit is opgemaakt uit een klantenonderzoek, waarbij af en toe gevraagd werd wat verbeterd zal moeten worden aan de Xbox 360. Het bleek dus dat de Blu-Ray-speler haast niet werd opgenoemd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?