Blu-ray flims voor de PSP

Voor iedereen met een PlayStation Portable en een PlayStation 3 in zijn bezit is er goed nieuws. De toekomstige blu-ray films van Sony worden namelijk voorzien van een digitale kopie. Zo kan iedereen met behulp van een PS3 blu-ray films bekijken op zijn PSP.

Gamers zouden namelijk met de blu-ray drive van de PS3 de kopie over kunnen zetten naar hun PSP. Of dit daadwerkelijk zo makkelijk wordt als het klinkt kunnen we 10 november uittesten, want dan verschijnen de eerste blu-ray films (Godzilla en The Ugly Truth) met digitale kopie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?