Blu-Ray drive in ontwikkeling voor 360?

Nu de strijd tussen de HD-DVD en de Blu-Ray DVD duidelijk gewonnen is door de Blu-Ray DVD, zijn er vandaag weer geruchten naar buiten gekomen over een Blu-Ray drive voor de Xbox 360. Hoewel Microsoft nog geen officiële aankondiging heeft gegeven over een eventuele Blu-ray drive is er al wel wat informatie omtrent dit gerucht.

Zo zou de joint-venture Tobsiba-Samsung Storage Technology aan een Blu-Ray drive werken voor de Xbox 360. En zou de drive ongeveer $100-$150 kosten. Zo zijn we weer een gerucht rijker maar of het ook daadwerkelijk in productie is valt nog te betwijfelen.
.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?