Bloodborne

  • Ontwikkelaar FromSoftware
  • Eerste releasedatum 25 maart 2015
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score

Bloodborne trailer bekendgemaakt

Op gamescom is vandaag een trailer van Bloodborne getoond. Bloodborne is een exclusieve PlayStation 4 titel die ergens in 2015 uit moet komen. De trailer toont grimmige, duistere en angstaanjagende beelden die we moeten verwachten in de game.

De game zal waarschijnlijk een zelfde soort indruk kunnen geven als Dark Souls, aangezien hetzelfde brein ook achter deze game zit. Fans van Dark Souls en Demon's Souls kunnen zich waarschijnlijk ook goed vinden in deze game. Bekijk de gamescom-trailer hieronder.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?