Bloodborne

  • Ontwikkelaar FromSoftware
  • Eerste releasedatum 25 maart 2015
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score

Bloodborne PSX is een demake van de bekende RPG

Bloodborne PSX is een demake van de bekende, frustrerende slasher van Fromsoftware, gemaakt door ontwikkelaar Lilith Walther.

De afgelopen weken deelde Walther constant de vooruitgang van het ontwikkelen van een Bloodborne uit de jaren 90 via Twitter. De game ziet er wat geblokt en minder gedetailleerd uit dan we gewend zijn. Bloodborne PSX is nog een work-in-progress, maar de kern van de game zit er al goed in. In 420p versie dan wel. De 90's versie van Bloodborne is ontwikkeld met Unreal Engine, dus het is geen exacte kopie van games die twintig jaar geleden uitkwamen. Toch zijn de texturen geloofwaardig genoeg voor gamers die graag terug zouden willen naar die tijd.

Je kunt de vooruitgang van Bloodborne PSX bijhouden op het Twitter kanaal van Lilith Walther.

BRON PCgamer

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?