Blood Bowl III

  • Ontwikkelaar Cyanide Studio
  • Eerste releasedatum Augustus 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Sport, Strategie
  • Gameliner score -

Blood Bowl 3 trailer introduceert een nieuw team

De nieuwe trailer van Blood Bowl 3 introduceert een nieuw team voor de game, genaamd 'The Black Orcs'. De game komt over een paar maanden uit.

Het team bestaat uit drie divisies: de Black Orcs, Goblins en Trollen. De spelers van de Black Orcs zien zichzelf als sterke en veerkrachtige vechters die uitblinken in verdedigen, terwijl de Goblins goed zijn in het dragen van de bal en het scoren van touchdowns. De trollen zijn sterk, maar onvoorspelbaar en ze kunnen Goblins gooien en tegenstanders tegen de grond krijgen, maar ze moeten wel bijgestaan worden door een andere divisie om de kans dat hun vaardigheden zich tegen hen keren klein te houden. In de trailer krijg je alvast een voorproefje te zien van het nieuwe team, naast een klein stukje gameplay.

Blood Bowl 3 staat op de planning voor augustus 2021.

BRON YouTube

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?