Bloober Team teaset Observer 2

Geplaatst:
Aangepast: 24 januari 2020 09:38

Als je fan bent van het cyberpunk horror-genre, let dan even goed op. Bloober Team teaset namelijk Observer 2.

De cyberpunk horrorgame Observer is alweer een paar jaartjes oud. Lang is het stil geweest rondom deze game, maar ontwikkelaar Bloober Team lijkt nu een vervolg op deze game te teasen. Via Twitter heeft de studio namelijk een video geplaatst van een inkomende oproep. De visuele stijl van deze video doet sterk denken aan de cyberpunk-stijl van Observer. Daarnaast heeft een oplettende fan de binaire code die in de video te zien is, weten te vertalen. Volgens deze vertaling zegt de code "Daniel, are you there?" Daniel is de naam van de hoofdpersoon uit Observer, die werd gespeeld door de acteur Rutger Hauer. Daarnaast kunnen we in de tweet zien dat de inkomende oproep van ch120n 1nc02p02473d_, oftewel Chiron Incorporated komt, een bedrijf uit Observer.

Alles wijst er dus op dat er een nieuwe Observer-game aankomt. Hopelijk maakt Bloober Team hier spoedig meer over bekend.

Bron: Bloober Team
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord