LEGO Batman: The Videogame

  • Ontwikkelaar Traveller's Tales
  • Eerste releasedatum 10 oktober 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

Blokkerige Batman heeft demo

Sinds LEGO Star Wars wordt bijna iedere superheld omgetoverd tot een LEGO-poppetje. Indiana Jones kwam al voorbij en nu ook de Batman.

Gisteren was er een demo verschenen van deze game. Deze demo deed het alleen niet helemaal naar behoren. Daarom is er een nieuwe demo verschenen. Deze weegt 442MB. Klik hier om hem binnen te halen.

LEGO Batman is reeds uitgekomen voor de PlayStation 3, pc, Xbox 360, PlayStation 2, PSP, Nintendo Wii en Nintendo DS.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?