Bloed op de weg met Zombie Driver

Exor Studios is nu niet echt een naam die je bekend in de oren zal klinken denk ik, toch lijkt deze studio met een vermakelijke game op de proppen te komen. De game heet Zombie Driver en moet in november verschijnen voor de PC.

In deze game ga je de ondoden te lijf met allerlei voertuigen, waaraan je allerlei wapens kan monteren. De game werkt met een top-down view zoals ook te vinden in de oude Grand Theft Auto games. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de video hieronder.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?