BlizzCon 2020 mogelijk geannuleerd dit jaar

Vanwege de COVID-19 pandemie zijn inmiddels al veel game-evenementen geannuleerd. Ook Blizzard geeft aan dat zij onzeker is over de haalbaarheid van BlizzCon 2020.

Vandaag heeft Blizzard via haar officiële website een bericht geplaatst voor de community over de stand van zaken. De organisatie vindt het te vroeg om te zeggen of BlizzCon haalbaar is dit jaar. Vanwege de coronacrisis staat de gezondheid van hun community en werknemers momenteel op de eerste plaats. Blizzard was al wel bezig met nieuwe plannen voor de fans tijdens het evenement. Een update over haar plannen voor BlizzCon volgen nog.

BlizzCon3

BlizzCon is een jaarlijkse game-evenement van Blizzard. Als BlizzCon 2020 doorgaat vindt het evenement plaats in de herfst van 2020.

BRON BlizzCon
Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?