Blizzcast met Blizzard

Oké de titel zegt niet zoveel, maar Blizzard gaat podcasts uitbrengen. Deze zal maandelijks uitkomen. In de eerste aflevering zal Sam Didier gaan praten over de artwork in World of Warcraft en Starcraft 2. Ook wordt er uitleg geven van Jeff Kaplan over de nieuwe 2.4 patch voor World of Warcraft en zal hij hoogtepunten aangeven over het Sunwell Plateau. Blizzard zal het ook hebben over twee nieuwe projecten van hun. Hier is nog weinig over bekend.

Er is nog meer; fans kunnen vragen stellen op verschillende websites die misschien in de podcast aan bod komen. De eerste podcast zal waarschijnlijk ergens deze week uitkomen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?