World of Warcraft

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 11 februari 2005
  • Platformen Pc
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

Blizzard zet Uwe Boll een hak

Uwe Boll heeft opnieuw geprobeerd een gamelicentie binnen te halen voor een nieuwe film. Ditmaal zocht hij contact met Paul Sams van Blizzard voor het vergaren van een licentie voor een World of Warcraft-film.

Gamers die bekend zijn met de reputatie van Uwe Boll zullen echter blij zijn te horen dat Paul Sams aangaf geen rechten van WoW te verkopen en dan vooral niet aan Uwe Boll. Dit heeft de regisseur zelf bekendgemaakt.

Vervolgens haalt Boll ook nog even uit naar de WoW-achterban. Zo zegt hij dat het onmogelijk is om een film te maken te maken waarmee de WoW-achterban tevreden zou zijn, omdat deze gamers helemaal in hun eigen fantasiewereldje zouden leven. Daarnaast zouden deze zelfde gamers ook alleen maar films downloaden, waardoor Boll niets aan zijn film zou verdienen.

Nou vraag ik me af of Uwe Boll weleens op filmsites als www.imdb.com of www.rottentomatoes.com kijkt, want daar worden al zijn films ook door niet gamers doorgaans als zeer slecht beoordeeld.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?