Blizzard werkt aan meerdere mobiele games

Geplaatst:

Blizzard werkt momenteel aan meerdere mobiele games. Dit heeft uitvoerend producent Allen Adham recentelijk bekendgemaakt in een persconferentie.

Tijdens een persconferentie, te zien in onderstaande video rond 2:09 minuten, naar aanleiding van de controversie rondom de mobiele game Diablo Immortal gaf Adham aan dat er meerdere mobiele games in de maak zijn. Volgens Adham ligt de focus van gaming nu meer op mobiele games en zijn de beste ontwikkelaars binnen Blizzard momenteel aan het werk zijn aan mobiele games voor alle Blizzard-series. Een groot deel van die games wordt intern binnen Blizzard ontwikkeld, maar een deel daarvan wordt ook in samenwerking met externe bedrijven gedaan. Diablo Immortal wordt bijvoorbeeld ontwikkeld samen met het Chinese NetEase.

Over welke games het precies gaat, wilde Adham niet bekendmaken. Hij geeft wel aan dat meer informatie over deze mobiele games in de toekomst zal volgen.

Bron: Blizzard persconferentie
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord