Blizzard werkt aan meerdere mobiele games

Blizzard werkt momenteel aan meerdere mobiele games. Dit heeft uitvoerend producent Allen Adham recentelijk bekendgemaakt in een persconferentie.

Tijdens een persconferentie, te zien in onderstaande video rond 2:09 minuten, naar aanleiding van de controversie rondom de mobiele game Diablo Immortal gaf Adham aan dat er meerdere mobiele games in de maak zijn. Volgens Adham ligt de focus van gaming nu meer op mobiele games en zijn de beste ontwikkelaars binnen Blizzard momenteel aan het werk zijn aan mobiele games voor alle Blizzard-series. Een groot deel van die games wordt intern binnen Blizzard ontwikkeld, maar een deel daarvan wordt ook in samenwerking met externe bedrijven gedaan. Diablo Immortal wordt bijvoorbeeld ontwikkeld samen met het Chinese NetEase.

Over welke games het precies gaat, wilde Adham niet bekendmaken. Hij geeft wel aan dat meer informatie over deze mobiele games in de toekomst zal volgen.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?