Blizzard vervangt Recruit-A-Friend-systeem van World of Warcraft

Geplaatst:
Aangepast: 14 mei 2019 12:05

Blizzard gaat het Recruit-A-Friend-systeem van World of Warcraft vervangen. Het systeem wordt over een maand verwijderd en vervangen met een geheel nieuw systeem.

Het Recruit-A-Friend-systeem in World of Warcraft bestaat al ontzettend lang en is ontzettend populair onder de spelers. Wanneer jij als World of Warcraft-speler namelijk een vriend uitnodigt om de game te gaan spelen, dan geniet je van speciale voordelen en krijg je zelfs speciale in-game voorwerpen cadeau. De voordelen lopen nog meer op wanneer die vriend ook daadwerkelijk blijft spelen. Dit systeem wordt nu echter op de schop gedaan en vervangen door een geheel nieuw systeem. Wat dit systeem precies inhoudt en in hoeverre het verschilt van het systeem dat we kennen, is nog niet bekend. Naar verwachting maakt Blizzard daar binnenkort meer over bekend.

World of Warcraft is momenteel te spelen op pc. Het Recruit-A-Friend-systeem is nog tot 11 juni in werking. Daarna wordt het vervangen met het nieuwe systeem.

Bron: Blizzard
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Warcraft: The Battle for Azeroth

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

14 augustus 2018

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord