Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

World of Warcraft: The Battle for Azeroth

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 14 augustus 2018
  • Platformen Pc
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Blizzard vervangt Recruit-A-Friend-systeem van World of Warcraft

Blizzard gaat het Recruit-A-Friend-systeem van World of Warcraft vervangen. Het systeem wordt over een maand verwijderd en vervangen met een geheel nieuw systeem.

Het Recruit-A-Friend-systeem in World of Warcraft bestaat al ontzettend lang en is ontzettend populair onder de spelers. Wanneer jij als World of Warcraft-speler namelijk een vriend uitnodigt om de game te gaan spelen, dan geniet je van speciale voordelen en krijg je zelfs speciale in-game voorwerpen cadeau. De voordelen lopen nog meer op wanneer die vriend ook daadwerkelijk blijft spelen. Dit systeem wordt nu echter op de schop gedaan en vervangen door een geheel nieuw systeem. Wat dit systeem precies inhoudt en in hoeverre het verschilt van het systeem dat we kennen, is nog niet bekend. Naar verwachting maakt Blizzard daar binnenkort meer over bekend.

World of Warcraft RecruitAFriend

World of Warcraft is momenteel te spelen op pc. Het Recruit-A-Friend-systeem is nog tot 11 juni in werking. Daarna wordt het vervangen met het nieuwe systeem.

BRON Blizzard

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?