Blizzard verdient goed aan nieuwe WoW items

Blizzard heeft een goede zet gedaan met de release van twee nieuwe in-game items voor hun MMORPG World of Warcraft. Ten eerste is er een pet genaamd Lil'XT, die blij achter je aanhobbelt voor 10$. En dan is er de Celestial Mount, een snel paard, dat voor jou is voor 25$. Dat is best duur zou je zeggen.

Dit weerhield de 70.000 spelers die het speciale paard hebben gekocht echter niet. Een snel rekensommetje leert dat dit een zeer groot bedrag vertegenwoordigd, en dat Blizzard de kunst van het kennen van hun klanten niet verleerd is.

Zou jij zo'n paard kopen, of heb je hem gekocht? Vind je hem het geld waard?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?