Check al onze gamescom content hier!

Blizzard presenteert World of Warcraft-knuffels

Blizzard heeft hun eigen online winkel weer met wat leuks voor de World of Warcraft-fans aangevuld. Vanaf vandaag bied Blizzard namelijk twee World of Warcraft-knuffels aan. Bij elke knuffel krijgt de koper ook een speciale code om de knuffel als jong dier op te kunnen roepen in de game zelf.

Bij het aanschaffen van deze knuffels kun je dus Wind Rider Cub en Gryphon Hatchling oproepen in World of Warcraft zelf. Deze knuffels zijn overigens de eerste twee knuffels van een nieuw productlijn van knuffels die alleen via de online Pet Store van Blizzard verkrijgbaar zullen zijn.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?