Heroes of the Storm
  • ONTWIKKELAAR Blizzard Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 2 juni 2015
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE MOBA
  • GAMELINER SCORE

Blizzard kondigt morgen nieuwe Hero aan voor Heroes of the Storm

Goed nieuws voor de mensen die graag Heroes of the Storm mogen spelen. Het lijkt erop dat Blizzard wat tofs in petto heeft en deze kondigt morgen een nieuwe Hero en Battleground aan.

Kortgeleden konden we al aan de slag met de nieuwe Hero Deckard Cain, maar dat houdt Blizzard niet tegen om er gewoon weer een nieuwe uit te gooien. Het aankondigen van de nieuwe dingen doet het morgen tijdens een steam op Twitch.

onbekend

Mee kijken op Twitch kan vanaf morgen 19:00, dan gaat het kanaal live.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?