World of Warcraft: Wrath of the Lich King

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 13 november 2008
  • Platformen Pc
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

Blizzard komt met groot toernooi in Parijs

Op 28 en 29 juni 2008 organiseert Blizzard in Parijs de Worldwide Invitational. Waarbij fans de kans krijgen games, ontwikkelaars en andere gamers te ontmoeten en daarbij te genieten van muzikale voorstellingen. StarCraft en WarCraft 3, de klassiekers zullen onder andere speelbaar zijn, maar ook schijnt het mogelijk te zijn aan de slag te kunnen met StarCraft 2 en World of Warcraft: Wrath of The Lich King. Vergeet bovendien je portemonnee niet mee te nemen want je kan ook diverse merchandising aanschaffen en diverse andere activiteiten doen.

Wanneer je onder de zestien bent moet je door een ouder iemand worden begeleid. Entree is zeventig euro, bezoek voor meer informatie over dit toernooi de officiële website.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?