Blizzard komt met groot toernooi in Parijs

Geplaatst:
Aangepast: 10 mei 2018 15:14

Op 28 en 29 juni 2008 organiseert Blizzard in Parijs de Worldwide Invitational. Waarbij fans de kans krijgen games, ontwikkelaars en andere gamers te ontmoeten en daarbij te genieten van muzikale voorstellingen. StarCraft en WarCraft 3, de klassiekers zullen onder andere speelbaar zijn, maar ook schijnt het mogelijk te zijn aan de slag te kunnen met StarCraft 2 en World of Warcraft: Wrath of The Lich King. Vergeet bovendien je portemonnee niet mee te nemen want je kan ook diverse merchandising aanschaffen en diverse andere activiteiten doen.

Wanneer je onder de zestien bent moet je door een ouder iemand worden begeleid. Entree is zeventig euro, bezoek voor meer informatie over dit toernooi de officiële website.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

13 november 2008

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer