Blizzard is heus niet tegen consoles

Geplaatst: 21 december 2009 12:27
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

In een interview met twee medewerkers van Blizzard, Samwise Didier en J. Allen Brack, is naar voren gekomen dat de ontwikkelaar erover denkt om in de toekomst een game voor de console te maken. Wat voor game we dan moeten verwachten en wanneer die dan uit zou moeten komen is nog niet bekend.

Blizzard wilde met dit bericht vooral het vooroordeel dat het een anti-console ontwikkelaar is uit de weg ruimen. Volgens de ontwikkelaar gaat hun voorkeur altijd uit naar de PC, maar is een game voor de console in de toekomst zeker niet uit te sluiten. Volgens Didier gaat het er vooral om dat een game goed is en niet op welke console die bepaalde game wel of niet speelbaar is.

I don't see the PC market as being bad. I mean, we didn't have 12 million players ten years ago. Whatever the format, console or PC, I think if there is a good game, it's going to be played.We're working on PC because it's familiar to us and it's relatively easy and it's not changing formats every other year and there aren't three different versions," he continued. "Console, we have to worry about those things. I think the PC is really a good market to target.
Lees meer