Blizzard is heus niet tegen consoles

In een interview met twee medewerkers van Blizzard, Samwise Didier en J. Allen Brack, is naar voren gekomen dat de ontwikkelaar erover denkt om in de toekomst een game voor de console te maken. Wat voor game we dan moeten verwachten en wanneer die dan uit zou moeten komen is nog niet bekend.

Blizzard wilde met dit bericht vooral het vooroordeel dat het een anti-console ontwikkelaar is uit de weg ruimen. Volgens de ontwikkelaar gaat hun voorkeur altijd uit naar de PC, maar is een game voor de console in de toekomst zeker niet uit te sluiten. Volgens Didier gaat het er vooral om dat een game goed is en niet op welke console die bepaalde game wel of niet speelbaar is.

I don't see the PC market as being bad. I mean, we didn't have 12 million players ten years ago. Whatever the format, console or PC, I think if there is a good game, it's going to be played.
We're working on PC because it's familiar to us and it's relatively easy and it's not changing formats every other year and there aren't three different versions," he continued. "Console, we have to worry about those things. I think the PC is really a good market to target.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?