Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

World of Warcraft

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 11 februari 2005
  • Platformen Pc
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

Blizzard censureert nu beledigingen in World of Warcraft

Een nieuwe chatupdate in World of Warcraft voorkomt dat spelers berichten kunnen verzenden die bepaalde aanstootgevende woorden bevatten. Blizzard Entertainment gaat de chatberichten in World of Warcraft vanaf nu beter te controleren. 

World of Warcraft is begonnen met het automatisch blokkeren van hatelijke berichten in de game. De iconische multiplayer titel die in 2004 werd uitgebracht, krijgt nog steeds ondersteuning in de vorm van updates en uitbreidingen. Bij de laatste update is de censuur op verkeerde woorden nog strenger geworden. Bij specifieke woorden die als aanstootgevend kunnen worden beschouwd, wordt het volledige bericht geblokkeerd. Dit verschilt met de andere censuur waar alleen het woord wordt geblokkeerd binnen het bericht. In het strengere filter is tot dusver alleen een racistische kreet opgenomen, maar daar komen ongetwijfeld na verloop van tijd meer woorden bij.

World of Warcraft reserved word

Je kunt nu genieten van World of Warcraft zonder berichten met een vervelende lading.

BRON Wowhead

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?