Heroes of the Storm
  • ONTWIKKELAAR Blizzard Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 2 juni 2015
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE MOBA
  • GAMELINER SCORE

Blizzard besteedt minder aandacht aan ontwikkeling Heroes of the Storm

In een blogbericht heeft Blizzard gisteren aangekondigd minder aandacht aan de ontwikkeling van Heroes of the Storm te gaan besteden. De crossover-game van de ontwikkelaar moet plaatsmaken voor nieuwe projecten.

Directeur J. Allen Brack en hoofdontwikkelaar Ray Gresko hebben gisteren via een blogbericht aangekondigd dat de ontwikkeling van Heroes of the Storm op een lager pitje komt te staan. De populaire MOBA-game met bekende personages uit alle Blizzard-games verliest een aantal ontwikkelaars aan andere nieuwe projecten van Blizzard. Dit betekent echter niet dat Blizzard de stekker uit Heroes of the Storm trekt. De game blijft nog gewoon updates ontvangen in de vorm van nieuwe heroes en andere content. Wel heeft Blizzard aangegeven de grote internationale toernooien in 2019, Heroes Global Championship en Heroes of the Dorm, te annuleren.

Heroes of the Storm1

Heroes of the Storm is momenteel speelbaar op pc en Mac.

BRON Blizzard

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?