Bleeding Edge

  • Ontwikkelaar Ninja Theory
  • Eerste releasedatum 24 maart 2020
  • Platformen Pc, Xbox One
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Bleeding Edge support vroegtijdig beëindigd

De support voor Bleeding Edge is vroegtijdig beëindigd. Dit laat ontwikkelaar Ninja Theory weten via een statement op Twitter.

Er zit een legitieme reden achter de annulering van de support voor de multiplayer brawler. Ninja Theory laat namelijk weten dat ze alle mankracht nu gebruiken om hun drie games in ontwikkeling te ondersteunen. Dit zijn de titels Senua’s Saga: Hellblade II, Project Mara en The Insight Project. Bleeding Edge heeft het sinds release moeilijk gehad en het heeft nooit echt een grote doelgroep vast weten te houden. Afgelopen zomer kreeg Bleeding Edge er een nieuwe personage bij genaamd Azrael. Bekijk hier de review van Bleeding Edge.

Bleeding Edge is nu beschikbaar op de pc en Xbox One. De game is te spelen via Xbox Game Pass.

BRON Ninja Theory

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?