Bleeding Edge

  • Ontwikkelaar Ninja Theory
  • Eerste releasedatum 24 maart 2020
  • Platformen Pc, Xbox One
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Bleeding Edge laatste personage is Mekko de dolfijn

Dat Ninja Theory genoeg creativiteit bezit, dat is onderhand wel duidelijk. Het laatste personage die de cast van Bleeding Edge gaat versterken is namelijk een dolfijn genaamd Mekko.

Mekko is een tank en bezit een groot robotpantser, waarmee hij zijn teamgenoten ondersteund. Het achtergrondverhaal vertelt de tragisch geschiedenis van Mekko. Hij groeide op in Japan, waar hij gemarteld werd door middel van vieze experimenten. Ze wilde een superwapen maken van alle dolfijnen die ze te pakken kregen. De cast van Bleeding Edge redde Mekko, waardoor hij in een tweestrijd met zichzelf komt te zitten. Haat hij mensen? Of zijn er ook nog goede mensen op de planeet aanwezig? Naast Mekko laat Ninja Theory weten dat er een nieuwe map komt genaamd Landslide. Ze geven ook meer informatie over de tweede gesloten bèta, die loopt van 13 t/m 16 maart.

Bleeding Edge Mekko1

Bleeding Edge is beschikbaar vanaf 24 maart voor de pc en Xbox One.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?