Check al onze gamescom content hier!

BlazBlue: Calamity Trigger ook naar Europa

De ontwikkelaar PQube maakte vandaag bekend dat BlazBlue: Calamity Trigger ook in Europa zal verschijnen. De game, die eerder al in Amerika en Azië verscheen, zal bovendien voorzien worden van een aantal extra's.

Het spel zal beschikbaar zijn in het Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans. Bovendien zal hij ook een exclusieve Strategy Guide en de soundtrack bevatten, die in Amerika en Azië bij de Limited Edition zat. Ook zullen er nieuwe gameplay elementen worden toegevoegd waaronder nieuwe aanvallen en personages. De verschijningsdatum ligt in het eerste kwartaal van 2010.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?