Blauwe Nintendo Switch Lite komt naar Europa

Er is een nieuwe kleur Nintendo Switch Lite onthuld. Deze blauwe variant komt volgende maand naar Europa.

De Nintendo Switch is nog altijd een ontzettend populaire hybride console. Het is dan ook niet gek dat Nintendo, die een lange tijd de markt domineerde met haar handheld consoles, twee jaar geleden de Nintendo Switch Lite introduceerde. Deze handheld only-variant van de Nintendo Switch lanceerde destijds in de kleuren geel, grijs en turkoois. Iets meer dan een jaar geleden werd deze line-up van basiskleuren in Europa uitgebreid met de koraalroze Nintendo Switch Lite. Inmiddels heeft Nintendo een nieuwe kleur voor de handheld console onthuld. Deze nieuwe kleur is blauw en verschijnt volgende maand.

De nieuwe blauwe Nintendo Switch Lite verschijnt op 7 mei 2021.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?