Blastoise onderweg naar Pokémon UNITE

Geplaatst:

Het was nog de enige starter Pokémon uit Pokémon Red en Blue die ontbrak in Pokémon UNITE, maar niet voor lang. Volgende week voegt Blastoise zich aan het rooster van beschikbare Pokémon in de MOBA.

Publiekslieveling Charizard en het gras-type Venusaur waren al lang en breed te kiezen in Pokémon UNITE, maar het wachten was nog op Blastoise. Dat wachten is nu bijna voorbij, want op het Twitterkanaal van Pokémon UNITE is met een even korte als krachtige boodschap bekendgemaakt dat Blastoise zijn opwachting gaat maken in de populaire MOBA. De aankondiging wordt ondersteund met een korte video waarin Blastoise zijn vechtkunsten toont. Zo zien we hem onder meer de aanvallen Surf en Hydro Typhoon uitvoeren. De laatst toegevoegde Pokémon in Pokémon UNITE was Blissey. Mocht je ondanks de komst van Blastoise nog steeds moeite hebben met het verslaan van je tegenstanders, dan kun je in onze guide lezen hoe je je matches in Pokémon UNITE kunt winnen.

Vanaf 1 september kun je met Blastoise het gevecht aangaan in Pokémon UNITE.

Bron: Pokémon
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Unite

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile, Nintendo Switch

Releasewindow

21 juli 2021

Ontwikkelaar

The Pokémon Company International

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord