Black Ops Cold War beta meest gedownload

Geplaatst:
Aangepast: 23 oktober 2020 09:37

De beta van Call of Duty: Black Ops Cold War is het meest gedownload van alle beta's in de gameserie. Inmiddels is de beta gesloten, maar er hebben veel mensen gespeeld.

Treyarch maakte dit nieuws bekend via hun Twitter-kanaal. De beta zou eigenlijk op 19 oktober sluiten, maar werd verlengd naar 20 oktober omdat de community bepaalde codes in de game hadden gekraakt. Treyarch maakte het bekend met een kort filmpje met actie beelden van Black Ops Cold War. Het enige dat ze niet vrij hebben gegeven, zijn de harde cijfers. Hoe vaak de beta dus precies gedownload is, weten we niet. Maar het is toch wel een prestatie dat de Cold War beta vaker gedownload werd dan alle eerdere Call of Duty beta's. Activision noemde de beta van Call of Duty: Modern Warfare in 2019 'de grootste ooit in de geschiedenis van de franchise'. Toch lijkt hij nu van de troon gestoten te zijn.

De beta van Call of Duty: Black Ops Cold War is op 20 oktober afgesloten.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops Cold War

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

13 november 2020

Ontwikkelaar

Treyarch

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord