Blair Witch
  • ONTWIKKELAAR Bloober Team
  • EERSTE RELEASEDATUM 30 augustus 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Horror
  • GAMELINER SCORE

Blair Witch komt naar PlayStation 4

Ontwikkelaar Bloober Team en uitgever Lionsgate hebben vandaag aangekondigd dat Blair Witch komende maand ook wordt uitgebracht op de PlayStation 4.

De horrorgame Blair Witch werd afgelopen augustus exclusief uitgebracht voor Microsoft's platformen, maar die exclusiviteit blijkt dus van redelijk korte duur. Nog geen half jaar later verschijnt de game namelijk ook op de console van concurrent Sony. Niet alleen wordt de game nu ook uitgegeven op een ander platform, deze versie wordt ook omschreven als een verbeterde variant. Zo kun je bijvoorbeeld je trouwe viervoeter Bullet customizen, zijn er nieuwe mobiele games toegevoegd en ontvang je wallpapers. Mocht je de game al voor de Xbox hebben aangeschaft, dan kun je deze "Good Boy Pack" los verkrijgen.

Blair Witch1

Blair Witch voor de PlayStation 4 komt op 3 december uit voor Sony's console. Mijn bevindingen van Blair Witch lees je terug in mijn review van de game.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?