Blacklight: Tango Down morgen op Xbox Live

Bij een game als Blacklight zou je eigenlijk denken dat je hem in de winkel moet kopen. Blacklight: Tango Down is echter een downloadable game voor een zacht prijsje. De game brengt single- en multiplayer actie met een eigen stijl.

Waar Blacklight vooral in uitblinkt is het modificeren van wapens. Er zijn gigantisch veel combinaties mogelijk. Morgen verschijnt Blacklight op Xbox Live Arcade voor 1200 Microsoft Points. Een pc- en PlayStation 3-versie volgen snel.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?