Black Ops Cold War Zombies krijgt twee nieuwe modi

Geplaatst: 16 december 2020 12:46
Aangepast: 16 december 2020 12:59

Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies krijgt er twee nieuwe game modi bij in de Season One update. Daarnaast krijgt de game ook toegang tot de split-screen functie.

Cold War Zombies krijgt vandaag een update. De twee nieuwe game modi die hiermee worden toegevoegd, heten Jingle Hells en Cranked. Jingle Hells staat helemaal in het teken van de aankomende feestdagen, met zombies die kerstkleding dragen en speciale voorwerpen, zoals sneeuwballen die zombies tijdelijk kunnen bevriezen. In de Cranked-modus krijgen spelers een tijdslimiet waarin ze zoveel mogelijk zombies moeten neerhalen. Dit lijkt dus op de Modern Warfare multiplayer modus. Je moet alle zombies zo snel mogelijk doden, want als je te lang geen zombie weet neer te halen, ontploft je personage. Mooie manier om een al hectische game nog chaotischer te maken.

De Season One update van Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies gaat vandaag live.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops Cold War

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

13 november 2020

Ontwikkelaar

Treyarch

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.