Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content
Call of Duty: Black Ops Cold War
  • ONTWIKKELAAR Treyarch
  • EERSTE RELEASEDATUM 13 november 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Black Ops Cold War beta meest gedownload

De beta van Call of Duty: Black Ops Cold War is het meest gedownload van alle beta's in de gameserie. Inmiddels is de beta gesloten, maar er hebben veel mensen gespeeld.

Treyarch maakte dit nieuws bekend via hun Twitter-kanaal. De beta zou eigenlijk op 19 oktober sluiten, maar werd verlengd naar 20 oktober omdat de community bepaalde codes in de game hadden gekraakt. Treyarch maakte het bekend met een kort filmpje met actie beelden van Black Ops Cold War. Het enige dat ze niet vrij hebben gegeven, zijn de harde cijfers. Hoe vaak de beta dus precies gedownload is, weten we niet. Maar het is toch wel een prestatie dat de Cold War beta vaker gedownload werd dan alle eerdere Call of Duty beta's. Activision noemde de beta van Call of Duty: Modern Warfare in 2019 'de grootste ooit in de geschiedenis van de franchise'. Toch lijkt hij nu van de troon gestoten te zijn.

De beta van Call of Duty: Black Ops Cold War is op 20 oktober afgesloten.

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?