Blaas op je NES controller in Wii Music

Het is nog even wachten, maar 14 november is het dan eindelijk zover: vanaf dan mogen we helemaal los gaan in Wii Music. Gisteren waren Nick en ik uitgenodigd door Nintendo om op kantoor eens even uit onze plaat te gaan in deze game. Drie uren heb ik me in elk geval heerlijk vermaakt, alhoewel ik wel spierpijn aan over heb gehouden, maar hier lees je binnenkort meer over op onze website.

Zojuist heeft Nintendo twee nieuwe trailers naar buiten gebracht, deze kun je hieronder bekijken.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?