Bit: Zo zien de Super Smash Bros. personages eruit in God of War

Geplaatst: 8 januari 2019 11:25

Rafael Grassetti, art director van God of War, is eens aan de haal gegaan met de personages van Super Smash Bros. Ultimate. Het gevarieerde roster bevat veel droommateriaal voor Grassetti en blijkbaar heeft de beste man flink wat tijd over. Op zijn Instagram gaat hij namelijk helemaal los met zijn visie omtrent de iconische personages.

God of War is nou niet bepaald een kindvriendelijke game. Sterker nog, het is een beetje het tegenovergesteld van Smash. Toch kan Grassetti het niet laten om eens te visualiseren hoe de personages eruit zouden zien in de God of War-omgeving. De resultaten zijn... angstaanjagend op zijn minst. De art director is al klaar met Fox, Bowser, Link, Sonic en Samus. Toch is de beste man nog lang niet klaar, hij werkt momenteel namelijk aan Mewtwo. Benieuwd naar zijn huidige schetsen? Check dan even onderstaande slideshow en volg hem op Instagram!

Bron: Rafael Grassetti
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot God of War

Series

God of War

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasedatum

20 april 2018

Ontwikkelaar

Bend Studio

Gameliner Awards

Beste game van 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord