DREAMS
  • ONTWIKKELAAR Media Molecule
  • EERSTE RELEASEDATUM 14 februari 2020
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE Avonturen, Simulatie
  • GAMELINER SCORE

Bit: YouTuber maakt The Last of Us part II op PS1 na in Dreams

YouTuber Bearly Regal heeft het voor elkaar gekregen om The Last of Us Part II ver voor de release te spelen. Tenminste, op de eerste PlayStation... En in Dreams...

Bearly Regal heeft in de nieuwste Media Molecule-game Dreams een flink stuk van The Last of Us Part II weten na te bootsen. Het stuk is gebouwd in de stijl van de allereerste PlayStation en ik moet zeggen, het ziet er super tof uit! Bearly Regal experimenteert er flink op los met Dreams. Eerder kwamen er namelijk video's Cyberpunk 2077 en Death Stranding gemaakt in Dreams online.

Ga jij voor de PlayStation 4-versie of zie jij wel brood in deze versie van de oude stempel?

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?