Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Fallout 4
  • ONTWIKKELAAR Bethesda Game Studios
  • RELEASEDATUM 10 november 2015
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Bit: Wat als Fallout 4 20 jaar terug was gemaakt

Stel je eens voor. Je gaat twintig jaar terug in de tijd. De periode van de Nintendo 64, SEGA Saturn en de PlayStation. Kunnen jullie je de graphics van die tijd je nog herinneren? Als je je gedachten er op na gaat, lijken veel games mooier dan dat ze in het echt zijn.

Hoe zouden games van vandaag er in die periode uit hebben kunnen zien? Zien ze er überhaupt wel uit? Buiten het feit of het haalbaar is, kan je in onderstaande video eens checken hoe Fallout 4 er in 1998 uit heeft moeten zien.

Ah, fog, platte textures, lage resolutie en lage polygonmodels. Briljant. Het is maar goed dat wij gamers weten wat romantiseren is.

BRON Gamesradar

Over auteur Timo de Hoop

Timo de  HoopEen Nintendo-kid in hart en nieren. De Nintendo 64 kent Timo door en door, maar tegenwoordig ligt zijn focus voornamelijk op de Xbox, gezien die PlayStation 4 maar uit blijft (“ooit”, zegt ‘ie dan…). Misschien stapt Timo over wanneer zijn geliefde Lara Croft exclusief naar Sony’s console komt, want daar heeft onze casanova wel een beetje een digitale crush op.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?