Bit: Vergelijk Final Fantasy VII Remake met het origineel

Geplaatst:
Aangepast: 11 mei 2019 21:45

Tijdens de State of Play-presentatie van Sony werden er nieuwe beelden onthuld van Final Fantasy VII Remake. Een twitteraar heeft deze beelden vergeleken met de scenes uit de originele game.

Bij een remake is het vaak de vraag hoe trouw de ontwikkelaar blijft aan de originele game. Twitteraar aibo vroeg zich dit waarschijnlijk ook af en besloot de beelden eens naast elkaar te zetten. Ondanks dat de teaser trailer niet heel lang was, wist de Twitter-gebruiker toch een achttal punten uit de game met elkaar te vergelijken. De beelden uit het origineel zijn grotendeels nog goed terug te herkennen in de nieuwe versie. Alleen ziet het er nu vanzelfsprekend allemaal behoorlijk gelikt uit.

Het is nog niet bekend wanneer Final Fantasy VII Remake uit wordt gebracht, hopelijk horen we daar tijdens de E3 meer over.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy VII Remake

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

10 april 2020

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord