Resident Evil 2: Remake

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 25 januari 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Horror, Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Bit: Untitled Goose door mod binnenkort beschikbaar in Resident Evil 2

Een modder is bezig om de gans van Untitled Goose game binnenkort naar Resident Evil 2 remake te brengen. De modder maakte zijn project bekend doormiddel van een tweet op zijn Twitteraccount.

Alister een Resident Evil modder besloot met dit gansrijke project aan de gang te gaan. Hij blijkt een groot fan te zijn van de onlangs uitgekomen Untitled Goose Game en kwam op het idee om de gans als een monster naar de survival horrorgame toe te brengen. De gans past natuurlijk perfect als "monster" in de game gezien de rol die hij in zijn eigen game speelt. Op dit moment is Alister nog bezig om de mod te maken, maar hij heeft op Twitter alvast een klein voorproefje laten zien van wat je kan verwachten. Je kan de tweet hieronder bekijken.

Wanneer de mod uitkomt is nog niet bekend.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?