Final Fantasy XIV

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 30 september 2010
  • Platformen Pc
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

Bit: Trouw geheel in Final Fantasy XIV stijl

Als je fan bent van Final Fantasy en trouwplannen hebt, dan hebben ze in Japan een mooie oplossing voor je. Je kunt daar namelijk geheel in Final Fantasy XIV Online stijl elkaar het ja-woord geven.

De trouwerij is nagebootst van de Eternal Bonding Ceremony uit de game en kan worden geboekt bij Bridal Hearts. De bruid en bruidegom krijgen een pak en jurk aangemeten die zo uit de game lijken te komen. Een speciaal ontworpen bruidstaart en Final Fantasy XIV muziek geven de finishing touch aan de mooiste dag uit je leven. Om op deze manier te kunnen trouwen moet je natuurlijk wel even de knip trekken. De meest eenvoudige versie van de ceremonie kost al gauw €28.000. En dan is de reis naar Japan nog niet meegerekend.

Binnen een paar weken is het mogelijk voor stellen om hun Final Fantasy XIV bruiloft te boeken.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?