Check hier alle E3 2021-content

The Elder Scrolls V: Skyrim

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 11 november 2011
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Bit: Skyrim Very Special Edition is echt speciaal

Eens in de zoveel tijd heb je een meme of internetgrap die zijn eigen leven gaat leiden. Een van de meest bekende is wel 'But then I took an arrow to the knee'. Deze uitspraak komt uit The Elder Scrolls: Skyrim. Deze game is praktisch wel op ieder platform verschenen zo onderhand en dat laat geheel gamend wereld Bethesda weten, dankzij de nieuwe grap waar deze game eigenlijk nog niet op gepoort is.

Fus Ro Dah in de woonkamer schreeuwen wordt namelijk met Alexa realiteit. Maar, bizar genoeg is het nog echt ook. Met behulp van de app op je telefoon, kan je daadwerkelijk spelen. Het zal vast niet de volledige versie zijn, maar Bethesda ging zover omdat het inzag dat het een best goede grap was. Dus wat nu als het daadwerkelijk te spelen was? Zo kon Bethesda de grappenmakers terugpakken en ze een net wat andere game bieden.

Voor het eerst is Keagan Michael Key echt grappig en deze E3 trailer wilden wij jullie dan ook niet onthouden.

BRON Bethesda

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?