Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition
  • ONTWIKKELAAR Bethesda Game Studios
  • RELEASEDATUM 28 oktober 2016, 17 november 2017 (NSW)
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Bit: Skyrim krijgt Starbucks mod

Skyrim en Starbucks fans opgelet: er is een Starbucks mod voor de game uitgebracht. De mod met de naam Skyland Coffee is gemaakt door Nexus Mods.

Skyland Coffee is een mod die alle kroezen in de game vervangt door Skyland bekers, de Skyrim versie van Starbucks bekers. Nexus Mods heeft deze mod gemaakt als een grap en een knipoog naar de populaire HBO serie Game of Thrones. Een drakenkoningin was vergeten haar Starbucks beker van de set te halen, waardoor de beker in volle glorie in de vierde aflevering van het laatste seizoen te zien was.

Skyrim The Elder Scrolls

Nu kan de Dragonborn het opnemen tegen draken en de andere gevaren van Skyrim met een goede kop koffie op. Je kan de mod op de website van Nexus Mods downloaden voor de pc.

BRON Nexus Mods

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien MauritszJolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?